مینی پیسی اینتل NUC11TNHi70L سری PRO
اینتل همیشه به ساخت مینی پیسی یا مینی کامپیوتر های کوچک، اقتصادی و قدرتمند معروف بوده است. مینی پیسی های اینتل را در انواع مختلف میتوانید پیدا کنید که هرکدام بسته به نیاز شما میتوانند برایتان مفید باشند. مینی پیسی اینتل NUC11TNHi70L سری PRO از نمونه های قدرتمند اینتل است که برای کاربری های متفاوتی طراحی شده است و قشر مختلفی از مردم را به خودش جذب میکند.
ویژگی های ظاهری
طراحی مینی پیسی اینتل NUC11TNHi70L سری PRO به گونه ای بوده است تا به راحتی حمل شود و مشکلی بابت کمبود فضا ایجاد نکند. با وزن 1000 گرمی(1 کیلوگرم) اش، حمل آن اصلا مشکلی برایتان ایجاد نمیکند. سازندگان در طراحی ابعاد آن هم حساسیت به خرج دادند تا با مشخصات 117 × 112 × 54 میلیمتری بسیار کوچک و جمع و جور باشد.
پورت های زیادی برای دسترسی پذیری بیشتر روی مینی پیسی اینتل NUC11TNHi70L سری PRO گذاشته شده است. 2 تا USB 3.2 تایپ C به همراه 3 تا USB 3.2 تایپ A نسل 1 و 3 تا USB 3.2 تایپ A نسل 2. با پورت Thunderbolt میتوانید اتصالی با پهنای باند بالا برای دستگاه هایی با رزولوشن بالا داشته باشید(سرعت انتقال 250 گیگابایت بر ثانیه). با داشتن 2 پورت RJ45 Ethernet به راحتی میتوانید به شبکی داخلی وصل شوید، که از این حیث برای استفاده در ادارات و شرکت ها واقعا ایدهآل است.
مینی پیسی اینتل NUC11TNHi70L سری PRO به گونهای طراحی شده است که از رزولوشن 4K و 8K پشتیبانی میکند. با این کامپیوتر حتی میتوانید با OpenGL و DirectX هم کار کنید، که مزیت خوبی محسوب میشود. با استفاده از پایهای که در خود جعبه قرار داده شده است، میتوانید آن را به پشت مانیتور خودتان نصب کنید تا فضای کمتری اشغال شود. با توان مصرفی در حالت پایه 30 وات و در حالت توربو 65 وات، کامپیوتری واقعا کم مصرف محسوب میشود که میتوانید مدت زمانی طولانی از آن استفاده کنید. مصرف برق این دستگاه به طور معمول حدود 2 یا 3 برابر کمتر از یک PC است.
اینتل نمیخوای؟ خرید تین کلاینت دل Wyse 5070 J4105 – A
ویژگی های فنی
مینی پیسی ها درواقع هیچ فرقی با کامپیوتر های معمولی ندارند و همان کاربرد را به شما ارائه میدهند. مینی پیسی اینتل NUC11TNHi70L سری PRO هم از این قاعده مستثنی نیست. با پردازنده Intel Core i7-1165G7 همراه با 4 هسته و 8 رشته پردازشی در کنار 12 مگابایت کش که روی آن پیاده شده است که میتوانید کارهای روزمره و اداری و حتی سنگین خود را با این مینی پیسی انجام دهید. فرکانس پردازنده آن از 2.8 گیگاهرتز شروع میشود و در ماکسیمم خود به 4.7 گیگاهرتز میرسد.
در تست های انجام شده، این پردازنده عملکرد مشابهای نسبت به Core i5-10200H و Core i7-10810U دارد و حتی در بعضی تست ها نزدیک به AMD’s Ryzen 3 5300U بوده است. در تست های Cinebench R23 نیز با نمره 1504 در بخش تک هستهای و 6070 در بخش چند هستهای، نمایشی قابل قبول از خودش به جا گذاشت. به طور کلی این پردازنده هیچ مشکلی با کار های اداری و روزمره ندارد و حتی از پس کار های معمولی ادیت ویدیو و رندر 3D برمیآید.
این پردازنده همراه با گرافیک Intel Iris Xe Graphics ساپورت میشود که قدرت خوبی به شما میدهد. Intel Iris Xe Graphics در تست GFXBench Car Chase عدد 88 FPS را بدست آورد که خیلی معمولی است. CPU و GPU در این دستگاه برای کارهای سنگین طراحی نشده است؛ هدف اصلی انجام کار های معمولی و البته اداری-شرکتی است، که از پس آن به خوبی برمیآید. همچنین بازی های نیمه سنگین را هم میتوانید با آن ها بازی کنید. روی مینی پیسی اینتل NUC11TNHi70L سری PRO سیستم عاملی نصب نشده است، ولی شما میتوانید ویندوز و انواع توزیع های لینوکس را روی آن نصب کنید.
مینی پیسی اینتل NUC11TNHi70L سری PRO در هنگام انجام کار های سبک عملاً بی صدا است و صدای آن از یک لپ تاپ معمولی هنگام انجام کار های سخت تر، بلندتر نیست. اگر یک اسپیکر کنارتان باشد یا در یک جای شلوغ باشید، صدای آن کاملا محو میشود. دمای داخلی مینی پیسی اینتل NUC11TNHi70L سری PRO به طور کلی قابل قبول است، اگرچه در آزمایش های طولانی عملکرد CPU تا 2.5 تا 3 گیگاهرتز کاهش یافت. این مقدار کمتر از حد توربوی آن است، ولی با توجه به اندازه آن زیاد جای تعجب ندارد.
متاسفانه در این نسخه، رم و حافظه داخلی گذاشته نشده است. اگر مدلی با رم و حافظه داخلی میخواهید، به NUC11TNHi70L – B سر بزنید.
ایسوس بخر! مینی پیسی ایسوس PB62 i5 – A
نگاه کلی
مینی پیسی اینتل NUC11TNHi70L سری PRO در عین کوچک بودن به شدت کارآمد است و پرفورمنس خوبی نسبت به قیمتاش دارد. میتوانید از این دستگاه در اداره و آفیس خودتان استفاده کنید. حتی میتوانید از این کامپیوتر برای کار های پردازشی نیمه سنگین هم استفاده کنید.
نقاط قوت:
- پورت های متنوع و زیاد
- سبک و کوچک
- قابل حمل
- کم مصرف
- پردازنده مناسب نسبت به قیمت
نقاط ضعف:
- نداشتن رم
- نداشتن حافظه داخلی
منبع: TAVPC
- ۰۱/۱۰/۲۶