7 وسیله حیاتی برای استریم کردن
19دی
استریم کردن امروزه بسیار فراگیر و محبوب شده است، تا حدی که به عقیده خیلی ها به هنر استریم تبدیل شده است. برای استریم خیلی کار های پیچیده ای لازم نیست که بکنید، هرکجای دنیا که باشید تنها با داشتن یک سری لوازم مورد نیاز، اینترنت خوب و البته داشتن موضوع جذاب میتوانید به استریم بپردازید. استریم همچنین میتواند سودآور باشد، خیلی از افراد، حتی داخل ایران، از این راه درآمد دارند.
در این بین امروزه یوتیوب و توییچ به قطبهای اصلی سرگرمی آنلاین تبدیل شدهاند و کاربران در سراسر دنیا به هزاران استریمر مختلف دسترسی دارند که به صورت زنده بازیهای ویدیویی، موسیقی و هر چیز دیگری را انجام میدهند.
برای استریم به چه چیز هایی نیاز داریم؟
برای استریم کردن به تجهیزات میلیونی و آنچنانی نیازی ندارید. صرفا اگر یک سری پیش نیاز را رعایت کنید، با هزینه ای معقول میتوانید یک ستاپ خوب برای استریم داشته باشید. این تجهیزات داشتن یک اینترنت مناسب و سریع، وبکم(یا دوربین)، نرم افزار استریمینگ و طبیعتا یک مانیتور است. همچنین برای بیشتر جذاب شدن آن، اگر دکور زیبایی هم در اتاق داشته باشید نکته مثبت محسوب میشود.
وبکم
داشتن یک وبکم مناسب برای یکی از مهم ترین تجهیزات استریم است که باید رعایت کنید. این وبکم ها در شکل و اندازه های مختلفی وجود دارند که متناسب به هزینه ای که میخواهید بکنید میتوانید یکی را انتخاب کنید. البته اگر از لپتاپ استفاده میکنید، احتمالا رویش یکی وجود دارد، گرچه احتمالا کیفیت آن ها شاید مناسب برای استریم کردن نباشد.
وبکم Logitech StreamCam از موارد خوب و محبوب است. امکان استریم کردن با کیفیت 1080p یا 720p با سرعت 60 فریم در ثانیه را فراهم میکند.
نرم افزار استریمینگ
شما نمی توانید بدون نرم افزار مناسب استریمینگ لایو بروید. نرمافزار استریم یک برنامه یا ابزاری در سطح وب است که به شما اجازه میدهد از کامپیوتر یا کنسول بازی خود به صورت زنده استفاده کنید. این یک ابزار ضروری برای استریم گیم پلی یا سایر محتواها در پلتفرم هایی مانند یوتوب، توییچ و غیره است. در صورت استفاده از هرکدام، به همچین نرم افزاری نیاز دارید.
محبوب ترین و البته بهترین نرم افزار های استریمینگ، OBS و Lightstream است. انتخاب اینکه کدامشان بهتری است سخت است، هر کدام ویژگی هایی دارند که آن را متمایز از دیگری میکند.
نرمافزار Open Broadcast یا OBS یکی از قدیمیترین ابزار ها برای استریم کردن است. این نرم افزار در سال 2012 به صورت عمومی عرضه شد. بسیاری از کاربران OBS را به دلیل سادگی و این واقعیت که مصرف انرژی نسبتاً پایینی از CPU نیاز دارد ترجیح می دهند.
از سوی دیگر، رابط کاربری قدیمی است، پیدا کردن موارد در تنظمیات کمی سر راست نیست و بسیاری از ویژگی های اصلی موجود در نرم افزارهای جدیدتر، مانند چت باکس را ندارد. اما استفاده از آن رایگان است و همین باعث شده است که در سراسر دنیا بسیار محبوب باشد.
میکروفن
گزینه های بسیار خوبی برای میکروفون ها وجود دارد که تصمیم گیری در مورد بهترین آنها می تواند واقعا سخت باشد. میکروفن های زیادی در بازار موجود هستند که برای استریم کردن مناسب هستند و در عین حال قیمت کمی هم دارند. با در نظر گرفتن اینکه میکروفن از مهم ترین تجهیزات استریم به شما نمیآید، زیادی سر آن هزینه اضافی نکنید.
میکروفن Blue Snowball، در کنار کیفیت خوب، با قیمت اقتصادی که دارد میتواند گزینه بسیار مناسبی برای شما باشد. درست است که چند تا از ویژگی های اصلی که میکروفن های پرچمدار دارند را ندارد، اما برای شروع واقعا عالی است. در حال حاضر(دی ماه 1401)، میتوانید با قیمت حدودا 4 میلیون تومانی آن را بخرید.
اینترنت پرسرعت
نیاز به گفتن نیست که برای استریم کردن قطعا شما به یک اینترنت خوب و پرسرعت نیاز دارید. اگر همه تجهیزات استریم دیگر را داشته باشید ولی اینترنت سرعت پایینی داشته باشد، رسما استریم کردن غیر ممکن میشود. مورد مهمی که در انتخاب اینترنت باید به آن توجه کنید، داشتن سرعت آپلود مناسب است. در استریمینگ سرعت آپلود بالا و پینگ پایین حائز اهمیت است. همچنین سعی کنید طرح های حجم بالا را خریداری کنید که زود تمام نشود.
مانیتور
خوب بودن و زیبا بودن یک بازی ارتباط مستقیمی با کیفیت مانیتور شما دارد. اگر دنبال یک مانیتور اقتصادی هستید، یک مانتیور با وضوح 1080 کاملا برای این کار ایدهآل است، چرا که رفرش ریت و نرخ فریم بر ثانیه بسیار مهم تر از رزولوشن است. مانیتور های زیادی وجود دارند که این امکان را برای شما فراهم میکنند. البته اگر از لپتاپ استفاده میکنید، از خرید این مورد معاف هستید!
یکی از مانتیور های خوب و ارزان در این زمینه، مانیتور ASUS VG248QG 24 است که تجربه خوبی از استریم کردن به شما میدهد. این مانیتور با رفرش ریت 165 هرتزی، رزولوشن 1080 و البته تکنولوژی g-sync NVIDIA تصاویر روان و دقیقی به شما میدهد.
کپچر کارت
بحث سر این مورد کمی زیاد است. یک سری میگویند این کارت ها ارزش خرید ندارند، عدهای هم میگویند وجودشان لازم است. اگر از روی کامپیوتر و لپتاپ استریم میکنید، نیازی به این کارت ندارید. در کامپیوتر، نرم افزار های استریمینگ(مثل OBS) همین کار را برای شما انجام میدهند. کپچر کارت ها کمی گران هستند، ولی اگر روی کنسول بازی میکنید(مثل پلی استیشن) واقعا براتون ضروری است.
ستاپ استریم
در مرحله آخر میرسیم به دکور اتاق و هرچیزی که برای زیبایی تصاویر مهم است. این شاید آخرین فاکتور برای تجهیزات استریم باشد و وقتی که پول اضافی داشتید به سراغ این مورد بیایید. داشتن نور های LED، استیکر، میز، صندلی و کیبرد میتواند از این دست مسائل باشد که برای دیزاین و طراحی اتاق بکار میآیند.
بیشتر بخوانید: 6 دلیل که چرا باید مینی پیسی بخرید
این بود هرآنچه که از موارد ضروری استریم کردن باید میدانستیم. این ها پیش نیاز هایی هستند که برای شروع به کار به آن ها نیاز دارید. لازم نیست که بهترین مدل را برای هرکدام داشته باشید، برای شروع اتفاقا با وسایل ارزان قیمت شروع کنید تا اصلا به این نتیجه برسید که در این زمینه موفق میشوید یا خیر. شما هم وسیله دیگری میشناسید که برای استریم کردن خیلی مفید باشه؟ً!
منبع: TAVPC
- ۰۱/۱۲/۱۶