21تیر
با استفاده از یک لپتاپ معماری خوب نرمافزار اتوکد را اجرا کنید
اگر معمار باشید و یا معماری میخوانید، کاملا میدانید که برای نقشهکشی، به نرمافزارهای مختلفی مانند اتوکد نیاز دارید. داشتن لپتاپ معماری مناسب، یک امر حیاتی برای شما محسوب میشود؛ چراکه برای طراحیهای مختلف باید از قدرت مناسبی بهره ببرید. لپتاپ شما باید یک سری از حداقلها را داشته باشد تا بتواند بدون هیچ مشکلی نرمافزارهای سنگین را اجرا کند. پردازنده مرکزی با فرکانس بالا، رم و حافظه داخلی SSD، از فاکتورهای خیلی مهمی هستند که لازم است به آن توجه داشته باشید.
5 لپتاپ معماری مختلف در قیمتهای متنوع برای شما وجود دارد که هرکدام میتواند یک گزینه جذاب برای شما باشد. ایسوس و لنوو در این زمینه بیشترین تنوع را دارند.
لپتاپ ایسوس ROG Zephyrus GU603ZW-A
اگر به دنبال یک لپتاپ معماری قدرتمند هستید تا هم نرمافزارهایی مانند اتوکد را اجرا کند، و هم برای کارهای سنگین دیگر مانند بازی مناسب باشد، این انتخاب خوبی خواهد بود.
وزن آن به اندازه مک بوک پرو 16 اینچی است (2300 گرم)، صفحه کلید و تاچپد عالی دارد، پورتهای زیادی وجود دارد و صفحه نمایش 165 هرتزی 16:10 به همان اندازه که برای کار مناسب است، برای بازی هم عالی است.
با 16 گیگابایت رم DDR5 که تا 40 گیگابایت نیز میتوانید آن را ارتقا دهید میتوانید عملیات مالتیتسک را به خوبی انجام دهید و با برنامههای همزمان زیادی کار کنید. این لپتاپ معماری به پردازنده نسل دوازدهمی Intel i9-12900H با 14 هسته و 20 رشته پردازشی مجهز شده است. ترکیب این پردازنده با کارت گرافیک Nvidia GeForce RTX 3070 Ti که 8 گیگابایت نیز VRAM دارد، این دستگاه را به یک غول بزرگ تبدیل کرده است.
اگر قصد هزینه کردن دارید تا یک لپتاپ قوی داشته باشید، حتما ROG Zephyrus GU603ZW را در نظر داشته باشید.
لپتاپ لنوو Legion 5 i7-D
اگر به دنبال یک لپتاپ معماری با همان مشخصات نمونه قبلی هستید، ولی نمیخواهید که هزینهای بابت مانیتور دوم بدهید این لپتاپ لنوو مناسب شماست. از نظر مشخصات سختافزاری تقریبا هیچ فرقی با نمونه ZenBook ایسوس ندارد، ولی به اندازه قابل توجهی ارزانتر است. البته یک سری تفاوت جزئی وجود دارد که میتواند مهم باشد؛ Legion 5 از 16 گیگابایت رم از نوع DDR4 استفاده میکند که اینبار قابلیت ارتقا آن تا 32 گیگابایت برای شما فراهم است. این ویژگی برای ارتقا حافظه داخلی 1 ترابایتی هم صادق است. لپتاپی که جزء دسته میانرده ها قرار میگیرد، ولی عملکردی به مراتب بهتر دارد.
از نظر وزن و اندازه، با لپتاپ خیلی سبکی روبهرو نیستید، وزن 2350 گرمی که دارد آن را کمی سنگین کرده است. بنابراین اگر خیلی در رفت و آمد هستید به این نکته باید توجه کنید. صفحه نمایش 165 هرتزی با پوشش 100% از طیف رنگی sRGB، به همراه کیبورد خوب، از دیگر ویژگیهایی است که میتواند نظر شما را به خودش جذب کند.
لپتاپ اپل MacBook Air MGND3
برای انتخاب لپتاپهای مختلف، مکبوکهای اپل معمولا جزء گزینهها هستند و لپتاپ معماری نیز از این قضیه مستثنی نیست. MacBook Air MGND3 جزء لپتاپهای اپل است که با قیمتی نسبتا معقول، قدرت و سرعت بالایی به شما میدهد. اپل از پردازنده اختصاصی خودش، یعنی M1، با 8 هسته استفاده میکند که فرکانسی 3.2 گیگاهرتزی و 16 مگابایت کش به شما میدهد. امتیاز کلی لپتاپ اپل MacBook Air MGND3 در Geekbench 5 عالی است و عملکردی استثنایی در تستهای تک و چند رشتهای دارد. 8 گیگابایت رم LPDDR4X و 256 گیگابایت SSD نیز از دیگر فاکتورهایی است که استانداردهای حداقلی را رعایت میکند.
لپتاپ اپل MacBook Air MGND3 عمر باتری فوقالعادهای دارد و به راحتی یک روز کامل با فعالیت سبک دوام میآورد، که برای یک لپتاپ معماری و نقشهکشی عالی است. این لپتاپ، طراحی بدون فن داردو کاملا بیصدا است. برای همین میتوانید در سکوت با آن کار کنید. از آنجا که فقط 1290 گرم وزن دارد، فوقالعاده سبک محسوب میشود و حمل آن را برای شما بسیار آسان میکند. با این لپتاپ، قطعا برای اجرای نرمافزارهایی مانند اتوکد مشکلی نخواهید داشت.
لپتاپ ایسوس VivoBook M1603QA-B
با قیمت کمی پایینتر، میتوانید به سراغ VivoBook M1603QA بروید، که به عنوان یک لپتاپ معماری، پاسخگوی نیازهای شما است. با پردازنده AMD Ryzen 7 5800H با 8 هسته و 16 رشته پردازشی، از قدرت معقولی برخوردار خواهید بود. در عملکرد چند رشتهای این پردازنده عملکرد واقعا خوبی دارد و در حد و اندازههای Core i9-11950H عمل کرده است.
بنابراین میتوانید مطمئن باشید که تا چندین سال دارای یک پردازنده خوب هستید که فعالیتهای سنگین زیادی را از جمه نرمافزار اتوکد میتواند اجرا کند.
البته مشکل اصلی این لپتاپ این است که کارت گرافیک اختصاصی خودش را ندارد. درواقع نباید انتظار اجرای بازیهای AAA را داشته باشید، اما اگر به بازیهای مستقل و کم حجم علاقه دارید، لپتاپ ایسوس VivoBook M1603QA-B کار خودش را بلد است.
8 گیگابایت رم با توجه به قیمت بد نیست، و میتوانید تعداد قابل قبولی از برنامهها را اجرا کنید. البته تا 16 گیگابایت میتوانید آن را ارتقا دهید. برای حافظه داخلی هم 256 گیگابایت SSD دارید که سرعت خوبی به لپتاپ شما میدهد. باتری 50Wh لپتاپ ایسوس VivoBook M1603QA-A نسبتا قابل قبول است و میتواند حدود 5 ساعت در حالت بیصدا با حجم کاری معمول در کروم و اسپاتیفای دوام بیاورد. همچنین با وزن 1800 گرمی، حمل آن آسان خواهد بود.
لپتاپ ایسوس VivoBook R565EA-D
VivoBook R565EA-D یک لپتاپ معماری سبک و قابل حمل است که تنها 1800 گرم وزن دارد و آن را به انتخابی واقعا ارزان و ایده آل برای معماران تبدیل می کند. این لپتاپ مجهز به پردازنده Intel i5-1135G7 با 4 هسته و 8 رشته است، که عملکرد قابل اعتمادی را برای اجرای اتوکد و سایر نرم افزارهای طراحی ارائه میدهد.
GPU داخلی Intel Iris Xe قابلیت های گرافیکی مناسبی را ارائه میدهد، اگرچه ممکن است نیازهای کارهای گرافیکی سنگین نیازهای شما را را برآورده نکند. با 8 گیگابایت رم، که تا 16 گیگابایت قابل ارتقا است، پتانسیل اجرای کارهای مالتیتسک و عملکرد روانتر را به شما میدهد.
حافظه داخلی 512 گیگابایتی SSD فضای کافی را برای ذخیره پروژهها فراهم میکند و میتوان آن را ارتقا نیز داد. همچنین در پورتها نیز دارای Type-C است که ویژگی خوبی محسوب میشود. با این حال، توجه به این نکته مهم است که عمر باتری در حد متوسط است و در طول جلسات کاری فشرده نیاز به شارژ دوباره آن دارید.
بیشتر بخوانید: 5 لپتاپ طراحی مد و لباس که باید بخرید
منبع: TAVPC
- ۰۲/۰۴/۲۱