حسابداری حرفهای است که نیاز به محاسبات، تجزیه و تحلیل دادهها و برنامههای نرمافزاری زیادی دارد. چه دانشجو باشید، چه شغل آزاد یا صاحب کسب و کار، به یک لپتاپ حسابداری قابل اعتماد نیاز دارید که بتواند وظایف شما را کامل انجام دهد.
اما با وجود گزینههای بسیار زیاد در بازار، چگونه بهترین لپتاپ حسابداری را پیدا خواهید کرد؟ در این مقاله، 4 تا از بهترین لپتاپهای حسابداری را برای شما آوردهایم، تا بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید. با ما همراه باشید.
لپتاپ لنوو Thinkbook 15 i7
اگر به دنبال یک لپتاپ حسابداری قدرتمند، مقرونبهصرفه و همهکاره برای نیازهای حسابداری خود هستید، باید ThinkBook 15 را در نظر بگیرید. این لپتاپ دارای صفحه نمایش 15.6 اینچی Full HD با روکش مات است که خستگی چشم را کاهش میدهد. همچنین دارای کیبورد با نور پسزمینه، حسگر اثرانگشت و شاتر وبکم برای حفظ حریم خصوصی شما است.
ThinkBook 15مجهز به پردازنده Core i7-1165G7 اینتل، 16 گیگابایت حافظه DDR4 و کارت گرافیک Nvidia MX450 است که میتواند چندین نرمافزار حسابداری و کارهای آن را به صورت روان و کارآمد مدیریت کند. همچنین میتوانید با 512 گیگابایت SSD و هارد 1 ترابایتی که عملکرد سریع و فضای کافی را ارائه میدهند، دادههای خود را به راحتی ذخیره کرده و به آنها دسترسی داشته باشید.
ThinkBook 15 همچنین دارای پورتها و اتصالات مختلفی از جمله USB-C، HDMI، اترنت و کارتخوان SD است. همچنین میتوانید به صورت بیسیم با Wi-Fi 6 و بلوتوث 5.1 متصل شوید. عمر باتری مناسب است و با یک بار شارژ تا 8 ساعت دوام میآورد. این لپتاپ همچنین از شارژ سریع پشتیبانی میکند که میتواند باتری را در یک ساعت تا 80 درصد شارژ کند.
این لپتاپ حسابداری تعادل خوبی از عملکرد، ویژگیها و قیمت دارد و آن را به گزینه مناسبی برای کار حسابداری شما تبدیل میکند.
لپتاپ ایسوس VivoBook M1603QA-A
اگر به دنبال یک لپتاپ ساده و ارزان هستید، لپتاپ ایسوس VivoBook M1603QA-A همان چیزی است که نیاز شما را برطرف میکند. لپتاپ ایسوس VivoBook M1603QA-A یک لپتاپ سبک است، اما با وزن 1800 گرمی خود، مطمئنا سبکترین لپتاپ موجود در بازار نیست. ابعاد آن نیز با 358.4 × 247.7 × 19.9 میلیمتر، نشان از یک لپتاپ باریک و جمع و جور میدهند. وزن و ابعاد لپتاپ ایسوس VivoBook M1603QA-A مسلما برای حمل مکرر کاملا مناسب است.
از نظر پورتهای ورودی، لپتاپ ایسوس VivoBook M1603QA-A خیلی بد عمل نکرده است؛ یک USB 2.0 Type-A، یک USB 3.2 Gen 1 Type-C، دو USB 3.2 Gen 1 Type-A، یک HDMI 1.4 و یک جک 3.5 میلیمتری Combo Audio چیزی است که دارید. همچنین مکان قرارگیری پورتها نیز خیلی رضایتبخش نیست، به جز USB 2.0 که در سمت چپ قرار دارد، مابقی پورتها سمت راست قرار گرفتهاند.
لپتاپ ایسوس VivoBook M1603QA-A از پردازنده AMD Ryzen 5-5600H با 6 هسته و 12 رشته پردازشی، به همراه 16 مگابایت کش استفاده میکند. فرکانس پردازنده در حالت پایه از 3.3 گیگاهرتز شروع میشود و به 4.2 گیگاهرتز در حالت توربو میرسد. این مشخصات، برای لپتاپی با این قیمت خیلی خوب محسوب میشود. Ryzen 5 5600H با گرافیک AMD Radeon Vega 7 در واقع فوقالعاده است. این لپتاپ گیمینگ نیست، ولی اگر با زدن کلیدهای Fn + F آن را به حالت Performance تغییر دهید تا قدرت گرافیکی بیشتری بگیرید.
با 8 گیگابایت رم و 512 گیگابایت SSD، به راحتی میتوانید نرمافزارهای حسابداری مختلف را مانند هلو، سپیدار، ... اجرا کنید و بین برنامهها و تبهای مختلف مالتیتسک داشته باشید.
لپتاپ ایسوس VivoBook M1605YA-A
این لپتاپ حسابداری خوشساخت است. از پلاستیک ساخته شده است، اما محکم است و خم نمیشود. صفحه نمایش، کیبورد و درب همگی محکم هستند. لپتاپ به راحتی خراشیده نمیشود، اما با اثرانگشت کثیف میشود. اگر آن را دوست ندارید، باید رنگ نقرهای بخرید، زیرا کثیفی را بهتر پنهان میکند. همچنین لپتاپ خیلی سنگین نیست و محکم روی میز میایستد.
لپتاپ حسابداری ایسوس VivoBook M1605YA-A کیبورد خوبی دارد. کلیدها بزرگ هستند و به راحتی قابل استفاده هستند. کلیدها نرم و عمیق هستند و وقتی آنها را فشار میدهید احساس خوبی منتقل میکنند. صدای کیبورد هم زیاد نیست و هنگام تایپ معمولی شما را آزار نمیدهد. میتوانید میزان روشنایی آن را هم تغییر دهید یا آن را خاموش کنید. تاچپد هم بزرگ است و برای یک تاچپد پلاستیکی بسیار صاف است. انگشتان و حرکات شما را به خوبی دنبال میکند و کف دست شما تاچ ناخواسته ندارد. این لپتاپ همچنین تعداد پورتهای خوبی دارد. پورت USB-A سمت چپ کند است، اما دو پورت سمت راست سریع هستند. USB-C همچنین سریع است و میتواند لپ تاپ و سایر موارد را به سرعت شارژ کند.
لپتاپ حسابداری ایسوس VivoBook M1605YA-A از AMD Ryzen 5-7530U استفاده میکند که یک پردازنده چهار هستهای با کلاک پایه 2.3 گیگاهرتز و کلاک بوست 3.8 گیگاهرتز است. برای انواع کارهای حسابداری خوب است.
همچنین میتواند ادیت سبک عکس و ویدیو و همچنین بازیهای معمولی را در تنظیمات Low تا Medium انجام دهد. از آن طرف لپتاپ فقط کارت گرافیک داخلی AMD Radeon RX Vega 7 دارد. این پردازنده گرافیکی برای کارهای ساده خوب است، نه برای کارهای سنگین مانند ادیت فیلم یا بازی. البته که خیلی از نرمافزارهای کاربردی طراحی و مهندسی را میتوانید با این ترکیب اجرا کنید.
لپتاپ ایسوس VivoBook M1605YA-A را با 16 گیگابایت رم DDR4 و 512 گیگابایت SSD میتوانید تهیه کنید. البته قابلیت ارتقا برای هر دو فراهم است. عمر باتری هم خوب است. اگر فقط کارهای بهرهوری سبک را انجام میدهید، آنقدری طول میکشد تا روز را سپری کنید، اما اگر کاری سنگینتر انجام میدهید، ممکن است لازم باشد آن را به شارژ وصل کنید.
لپتاپ لنوو IdeaPad Slim 3 i3-A
در کمال تعجب، شما میتوانید IdeaPad Slim 3 را با پردازنده نسل 13 اینتل، با قیمت بسیار ارزانی خریداری نمایید، که برای دانشجویان حسابداری هم میتواند خیلی عالی باشد.
این لپتاپ حسابداری واقعا ارزان و به صرفه است و طراحی باریک، کیبورد راحت و صفحه نمایش 1080p واضح دارد. پردازنده نسل سیزدهمی Intel i3-1305U قدرت کافی برای کارهای روزمره مانند نوشتن و ادیت داکیومنتها، وبگردی با چندین تب باز، درست کردن پرزنتیشن، ادیت سبک عکس، استریم ویدیو، ریسرچ و تحقیقات آنلاین و تماسهای ویدیویی را فراهم میکند. همچنین برای کارهای با بهرهوری سبک مناسب است و میتواند اکثر نرمافزارهای حسابداری را اجرا کند. البته طبیعتا باید در نظر داشته باشید که کارهای سنگین را نمیتواند پشتیبانی کند.
بیشتر بخوانید: 4 لپتاپ مخصوص کابینتسازان!
منبع: TAVPC
- ۰۳/۰۲/۱۶